GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Masterchef: To φλερτ του Γιώργου που έκανε έξαλλους τους συμπαίκτες του - ΒΙΝΤΕΟ

Τον εκνευρισμό των συμπαικτών του στην μπλε ομάδα προκάλεσε ο Γιώργος κατά τη διάρκεια της χθεσινής δοκιμασίας του Masterchef. Οι παί...

Τον εκνευρισμό των συμπαικτών του στην μπλε ομάδα προκάλεσε ο Γιώργος κατά τη διάρκεια της χθεσινής δοκιμασίας του Masterchef. Οι παίκτες είχαν να ετοιμάσουν το γνωστού σε όλους «βρώμικο», street food με elevated sandwich, τυλιχτό και άλλα παρόμοια είδη. Ο Γιώργος, ο αρχηγός της μπλε ομάδας, βρισκόταν πίσω από την καντίνα για να παίρνει τις παραγγελίες αλλά μιλούσε αρκετά με τις πρώην παίκτριες του διαγωνισμού, με αποτέλεσμα να καθυστερούν οι παραδόσεις των πιάτων και να σχολιαστεί αρνητικά από τους συμπαίκτες του.

«Έρχεται η τρίτη φουρνιά με τα κορίτσια, αρχίζει το μπίρι - μπίρι ο Γιώργος, νευριάζω εγώ γιατί δεν μου δίνει καν το χαρτί της παραγγελίας. Τον μετακινώ και καταλαβαίνω ότι νευριάζει γιατί τον μετακίνησα αλλά εδώ δεν έχουμε έρθει για να μιλήσουμε. Μίλα αλλά τουλάχιστον βοήθησέ με να πάρω τις παραγγελίες ή άφησέ μου κάτω τα χαρτάκια ώστε να προχωρήσω εγώ τις δουλειές, τα στησίματα. Νευρίασα πάρα πολύ και εγώ και ο Σταυρής γιατί κοιταχτήκαμε και λέμε τι κάνει ο Γιώργος; Κάνει τον ωραίο; Έχει πέντε δίσκους μπροστά και δεν πατάει το κουδουνάκι να φωνάξει ονόματα για να έρθουν να τους πάρουν; Τα φαγητά ήταν εκεί έτοιμα, κρύωναν και οι πελάτες νόμιζαν ότι καθυστερούν τα φαγητά», είπε στην κάμερα του Masterchef η Μαρία.

«Νομίζω ότι ζορίστηκαν ο Σταυρής και η Μαρία γιατί ο Γιώργος ήταν απλά διακοσμητικό στοιχείο στην καντίνα, δεν έκανε κάτι άλλο πέρα από δημόσιες σχέσεις. Δεν ξέρω αν περίμενε αυτή τη στιγμή για να κάνει τις επαφές του και να τον πάρουν κάπου για δουλειά. Ο Γιώργος δεν βοήθησε στην καντίνα, ίσα που αποσυντόνιζε τα παιδιά», σχολίασε η Κατερίνα.

«'Ημουν ο τέλειος της καντίνας με τις κρεμαστές παραγγελίες, με τα καμπανάκια να φωνάζω τα ονόματα. Ήταν σαν να έχω βγει έξω από το παιχνίδι και να δούλευα σε καντίνα και να έρχονται ωραίοι άνθρωποι για να φάνε το φαγητό μου» δήλωσε ο Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση