GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Masterchef: To φλερτ του Διονύση και η ατάκα του Κουτσόπουλου - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Οινότρια Γη - Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη βρέθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Μasterchef οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής. Οι παίκτες έ...

Στην Οινότρια Γη - Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη βρέθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Μasterchef οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής. Οι παίκτες έπρεπε να ετοιμάσουν ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό μενού σε δύο εκδοχές, comfort και fine dinning που να συνδυάζεται ευχάριστα με ιδιαίτερα κρασιά, το wine pairing.

Οι ολοκληρωμένες σημειώσεις, η σωστή μεταφορά πληροφορίας στην ομάδα, αλλά και η καλή διάθεση για δημιουργία, ήταν τα στοιχεία, που θα βοηθούσαν τους παίκτες στην επίτευξη του στόχου, που δεν ήταν άλλος από το να κερδίσει η καλύτερη ομάδα.

Οι καλεσμένοι που θα βαθμολογούσαν τα πιάτα των δύο ομάδων μαζί με τους κριτές ήταν ο ιδιοκτήτης του Οίνοscent και sommelier Δάνης Αγαπητός και η sommelier Λίλη Χαλκιά.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με τη Λίλη Χαλκιά πέρασαν από τους πάγκους των παικτών και ο αγαπημένος κριτής έδωσε στον Διονύση ένα μεζέ από προβατίνα. Όμως ο Διονύσης γοητεύτηκε από τη Λίλη Χαλκιά και της πρότεινε κάποια στιγμή να της μαγειρέψει. Τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος γέλασε και του είπε: «Ήσυχα ήσυχα εσύ! Κοίτα - κοίτα, έβαλε τη φωνή 090. Σατανά! Τοίχο τοίχο θα πηγαίνουμε Διονύση!»

«Εγώ αντί να δω την προβατίνα βλέπω τη Λίλη. Είχε πιο ενδιαφέρον από την προβατίνα. Θα ήταν πολύ ωραίο να κάτσουμε εκεί και να κάνουμε τη degustation μαζί της και όχι με την προβατίνα», είπε στην κάμερα του Masterchef ο Διονύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση