GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Masterchef - Ηλίας Κιαζόλι: Μετανιώνω που καθόμουν και αναλωνόμουν σε κουτσομπολιά

Συνέντευξη στο τηλεοπτικό περιοδικό «ΤV Έθνος» παραχώρησε ο Ηλίας Κιαζόλι. Ο πρώην παίκτης του Masterchefμίλησε για την εμπειρία του ...

Συνέντευξη στο τηλεοπτικό περιοδικό «ΤV Έθνος» παραχώρησε ο Ηλίας Κιαζόλι. Ο πρώην παίκτης του Masterchefμίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι μαγειρικής, τους λόγους για τους οποίους δήλωσε συμμετοχή, το πόσο επηρεάστηκε η ψυχολογία του από τη δοκιμασία αποχώρησης αλλά και για το εάν κρύβεται κάτι στην εκρηκτική σχέση της Κατερίνας και του Γιώργου.

Δεχθήκατε προτάσεις συνεργασίας, παρότι η συγκυρία μας θέλει όλους στο σπίτι;

-Επαγγελματικές προτάσεις έχω μερικές, αλλά ειλικρινά δεν έχω απαντήσει σε όλα τα μηνύματα, είναι πάνω από χίλια. Έχω μαγειρικές προτάσεις για να δουλέψω στην Άνδρο, στο Πόρτο Χέλι και στη Μύκονο.

Και στο Masterchef γιατί δηλώσατε συμμετοχή;

- Για να προλάβω τη δουλειά που κάνω και να επιστρέψω στην Ελλάδα προκειμένου να δουλέψω. Το παιχνίδι μου έδωσε μία προβολή από το πουθενά, ασχέτως πόσο καλός μάγειρας είμαι ή όχι. Και ήταν μία εξαιρετική εμπειρία , ένα παιχνίδι που απαιτούσε καλή ψυχολογία.

Δίκαια βρεθήκατε στη δοκιμασία αποχώρησης;

-Το δίκαιο είναι σχετικό, είχα βεβαίως μεγάλο μερίδιο ευθύνης ως υπαρχηγός.

Πιστεύατε ότι θα αποχωρούσατε;

-Όχι. Όταν κατάλαβα ότι θα μαγειρέψω με τον Κώστα δεν υπήρχε το πείσμα μέσα μου, να βάλω το 1.000% δεν υπήρχε ανταγωνισμός μεταξύ μας.

Σας ενόχλησε το γεγονός ότι συμπαίκτες σας στοιχημάτιζαν ποιος θα γυρίσει στο σπίτι;

-Όταν είσαι εκεί μέσα με τόση πίεση, μετά από τρεις μήνες, με ανθρώπους που στην προσωπική σου ζωή δεν θα τους έλεγες ούτε καν καλημέρα, είναι λογικό να νευριάζεις και να βγάζεις διαφορετικό χαρακτήρα. Δεν με επηρέασε τόσο, μπορεί να το έκαναν για πλάκα, αν και δεν είναι τόσο πλάκα. Και εγώ έχω υπάρξει στον εξώστη, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να το κάνω.

Σας ενόχλησε το σχόλιο του Γιώργου ότι εκείνος είναι καλύτερος;

-Ο Γιώργος κάνει χιούμορ πολύ άκυρο σε άτομα με τα οποία νιώθει οικειότητα. Φάνηκε λίγο περίεργο, αλλά ο Γιώργος είναι πολύ καλό παιδί, δεν θεωρώ ότι θα το έκανε με κακία ή ότι ήθελε να το παίξει καλύτερος από εμένα.

Γιατί συγκινηθήκατε τόσο πολύ;

- Μετά από τόσο καιρό τα βλέπεις όλα πολύ έντονα. Εγώ όταν είδα το επεισόδιο που έκλαιγα, αναρωτήθηκα ως τηλεθεατής: «Πλάκα μας κάνει;». Συγκινήθηκα όμως γιατί δεν ήθελα να πάω με τον Κώστα στον τάκο.

Δηλαδή θεωρείτε ότι η κακή ψυχολογία σας επηρέασε;

-Μετράει πολύ η ψυχολογία στο Masterchef. Για παράδειγμα, δεν θα έβαζα ποτέ μία μαγιονέζα σε ένα τσίλερ, αλλά εκείνη τη στιγμή η ψυχολογία μου και το μυαλό μου χάθηκαν, οπότε την έβαλα, που είναι τελείως φάουλ μαγειρικό.

Μετανιώνετε για κάτι που είπατε ή κάνατε;

-Μετανιώνω που καθόμουν και αναλωνόμουν σε ό,τι να ΄ναι κουτσομπολιά. Θα έπρεπε να είχα κάνει πιο πολύ focus στον διαγωνισμό, να μην έδινα σημασία στα πιάτα των άλλων και να είχα κοιτάξει λίγο παραπάνω τη δουλειά μου και τον εαυτό μου.

Ποιους θα θέλατε να δείτε στον τελικό;

- Με βάση τα δικά μου κριτήρια , ο Κώστας και ο Γιώργος.

Ποια είναι η γνώμη σας για την Κατερίνα;

- Η Κατερίνα είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου, δεν ξέρω τι άλλο να πω. Σίγουρα και αυτή τα βλέπει πολύ δύσκολα, πολύ δραματικά. Τα κάνει να φαίνονται τόσο δύσκολα στο μυαλό της, που λογικά την πνίγει αυτό και τα βγάζει προς τα έξω. Δεν θεωρώ ότι έχει κάποια κακία. Αν η Κατερίνα θέλει να βγάζει κακία, σίγουρα θα το βρει μπροστά της κάποια στιγμή. Σίγουρα μπορεί να λέει κάποια πράγματα λάθος, αλλά όταν βγει εκτός παιχνιδιού θα καταλάβει και αυτή ότι έχει κάνει κάποια λαθάκια, είναι έξυπνη γυναίκα, δεν είναι χαζή.

Η Ντέμη είχε σχολιάσει ότι ανάμεσα στον Γιώργο και την Κατερίνα μπορεί να υπήρχε κάτι πιο προσωπικό. Εσείς τι λέτε;

-Σε καμία περίπτωση. Ο Γιώργος κοιμάται και ζωγραφίζει το όνομα της κοπέλας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση