GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Masterchef: Η δοκιμασία ασυλίας που άφησε τον Διονύση με το στόμα ανοικτό - ΒΙΝΤΕΟ

Οι παίκτες της μπλε ομάδας μπήκαν στην κουζίνα του MasterChef περιμένοντας τη δοκιμασία ασυλίας. Εκεί, εμφανίστηκε ο σεφ Αντώνης Δρακ...

Οι παίκτες της μπλε ομάδας μπήκαν στην κουζίνα του MasterChef περιμένοντας τη δοκιμασία ασυλίας. Εκεί, εμφανίστηκε ο σεφ Αντώνης Δρακουλαράκος , ο οποίος έδειξε στα μέλη της χαμένης ομάδας πως θα ετοιμάσουν το σωστό σασίμι.

Οι παίκτες, παρατηρώντας της τεχνικές που ακολουθούσε ο σεφ στην προετοιμασία του πιάτου έμειναν άφωνοι, με τον Διονύση να μένει με το στόμα ανοιχτό.

«Γνωρίζω ότι το σούσι έχει τεχνική και όσο τον βλέπω να κάνει με τα χέρια του όλα αυτά τα περίεργα, έχω σιγουρευτεί ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να βγει», λέει στην κάμερα η Ντέμη.

«Που να προσέξεις; Βλέπεις τα χέρια του και νομίζεις ότι θα τα στραμπουλίξει. Με τη μικρή εμπειρία που έχω μπορώ να καταλάβω τι κάνει, έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Ο σεφ Δρακουλαράκος πιστεύω ότι σήμερα τα κάνει όλα επίτηδες αυτά τα τρικ. Είναι σαν τους ταχυδακτυλουργούς», συμπλήρωσε ο Κώστας.

«Έχω μείνει με το στόμα ανοικτό γιατί είναι δύσκολο, είναι πολύ ντελικάτη δουλειά να κάνεις σούσι, σασίμι», τόνισε ο Διονύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση