GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Masterchef: Το τρολάρισμα του Κοντιζά στον Μπέλλο και η αντίδραση των συμπαικτών του - ΒΙΝΤΕΟ

Η πλάκα των κριτών στον Δημήτρη Μπέλλο ήταν μία από τις απολαυστικές στιγμές του χθεσινού επεισοδίου του Masterchef. Συγκεκριμένα, η ...

Η πλάκα των κριτών στον Δημήτρη Μπέλλο ήταν μία από τις απολαυστικές στιγμές του χθεσινού επεισοδίου του Masterchef. Συγκεκριμένα, η Μαρία και ο Γιώργος ως αρχηγοί των δύο ομάδων έπρεπε να επιλέξουν τους συμπαίκτες τους. Μόλις ολοκληρώθηκε η επιλογή των παικτών και φυσικά, η Μαρία πήρε στην κόκκινη ομάδα τον Δημήτρη, ο Πάνος Ιωαννίδης ρώτησε αν κάποιος ήθελε να αλλάξει ομάδα. Τότε, ο Δημήτρης υποστήριξε ότι θα ήθελε να είναι στην αντίπαλη ομάδα για να κερδίσει την Μαρία. «Κάποιος παίκτης θα κάνει λάντζα σήμερα» ρώτησε τους κριτές η Μαρία. «Ωραία ο υπαρχηγός μου», συμπλήρωσε αναφερόμενη στον Δημήτρη.

Έτσι, την σκυτάλη πήρε ο Σωτήρης Κοντιζάς. «Λόγω της συνολικότερης καλής σου απόδοσης μέχρι τώρα στο Masterchef, Δημήτρη, μπορείς να βγάλεις την ποδιά. Διάλεξε αν πραγματικά θέλεις να αλλάξεις χρώμα ποδιάς και δώσε την σε όποιον πιστεύεις ότι πρέπει να έρθει στην θέση σου», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Άμεσα, η Μαρία στράφηκε προς το μέρος του Δημήτρη και του λέει: «εσύ αποφασίζεις αλλά κάνε ό, τι θέλω». «Σεφ λέω να μείνω γιατί δεν με βλέπω να βγάζω άλλο επεισόδιο» απάντησε ο Δημήτρης, με τους συμπαίκτες τους να ξεκαρδίζονται από τα γέλια.

«Τα έδειξες τα δόντια σου. Βάρεσες το χέρι στο τραπέζι», σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Ωστόσο, ο Σωτήρης Κοντιζάς έσπευσε να υπογραμμίσει πως «δε θα μπορούσε να γίνει αυτή η αλλαγή. Απλά, θέλαμε να δούμε αυτό που είδαμε».

«Τον έχει κλαρίνο παιδί μου. Είναι αυτό που λέμε ‘’άντρας με πυγμή. Αυτό είναι ο Μπέλλος», σχολίασε η Κατερίνα στην κάμερα του Masterchef.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση