GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Masterchef: Σε ρόλο κριτή ο...Μαργαρίτης Σχοινάς - Μαζί του και η Μαργκρέτε Βεστάγκερ - ΒΙΝΤΕΟ

Δύο υψηλότατους προσκεκλημένους θα υποδεχθούν στο αποψινό επεισόδιο του Masterchef, οι παίκτες και οι κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, ...

Δύο υψηλότατους προσκεκλημένους θα υποδεχθούν στο αποψινό επεισόδιο του Masterchef, οι παίκτες και οι κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, σε μία μαγειρική δοκιμασία με υψηλό σκοπό και μήνυμα. Συγκεκριμένα, στην 8η ομαδική διαδικασία, οι 12 παίκτες θα κληθούν να ετοιμάσουν πιάτα υψηλού επιπέδου για ένα μενού που «παντρεύει» την Ελλάδα με την υπόλοιπη Ευρώπη. Σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, οι διαγωνιζόμενοι θα ενημερωθούν για υλικά φτιαγμένα με περιβαλλοντική ευαισθησία από διαφορετικά μέρη της Ευρώπης, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας.

Στο πλευρό των κριτών, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου θα βρεθούν η Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργκρέτε Βεστάγκερ και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, οι οποίοι θα δοκιμάσουν και θα αξιολογήσουν τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων.

Ωστόσο, δεν θα λείψει ο εκνευρισμός των παικτών και από αυτήν τη δοκιμασία, με την Κατερίνα να απειλεί συμπαίκτη της ότι δε θα τον αφήσει να μπει στην πεντάδα, τον Διονύση να γίνεται έξαλλος με την ακαταστασία της Μαριάννας και την Μαρία να θέλει να βγάλει έξω μία ακόμα παίκτρια.

Απόσπασμα από το επεισόδιο του MasterChef που θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας, μετέδωσε η εκπομπή «στην Φωλιά των Κου Κου», με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση