GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Masterchef - Έξαλλη η Ντέμη με την Κατερίνα: Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια, βούλωσέ το - ΒΙΝΤΕΟ

Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο του Masterchef μετέδωσε η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερ...

Απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο του Masterchef μετέδωσε η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

Όπως θα δούμε σήμερα, η δύσκολη στιγμή της ψηφοφορίας φτάνει για ακόμα μια φορά για τους παίκτες της κόκκινης ομάδας, με τη Ντέμη και τον Σταύρο να μην μπορούν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους καθώς έχουν το προνόμιο της ασυλίας.

«Η άχαστη ομάδα να που έχασε τελικά, τι κακό μας βρήκε, θέλω να κλάψω», λέει η Κατερίνα.

Ο Γιώργος κρατάει ένα χαρτάκι και να λέει: «Αυτό είμαστε. Ξεφτίλες είμαστε», με τον Ηλία να δηλώνει: «Ποιον να ψηφίσουν; Είναι πιο εύκολο να ψηφίσουν τον σεφ και τον βοηθό του. Από τη στιγμή που έχεις ένα πόστο, ότι και αν πάει στραβά στην ομάδα, είναι πιο εύκολο να την πληρώσει ο αρχηγός ή ο υπαρχηγός και αυτό γίνεται».

Ωστόσο, μεγάλη εντύπωση προκαλεί το ξέσπασμα της Ντέμης εναντίον της Κατερίνας, την οποία θεωρεί διπρόσωπη. «Πάλι, πριν ξεκινήσει όλο αυτό λέει θέλω να φύγουν και οι δύο αν γίνεται. Λέει αυτό, γελάει και μετά από πάνω τους και καλά τους εμψυχώνει. Εντάξει, αυτά τα καραγκιοζιλίκια, δεν την παλεύω ούτε να τα ακούω ούτε να τα βλέπω. Δε γίνεται να σου λέει κάποιος “σε μισώ, σε σιχαίνομαι, δεν σε θέλω φύγε” και μετά όλα καλά και πάμε να μαγειρέψουμε. Αν το έχεις και θέλεις να είσαι [email protected]@@ κράτα το και τράβα κάτω στον καναπέ και βούλωσέ το», λέει χαρακτηριστικά η Ντέμη.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση