GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MasterChef - Έξαλλη η Μαρία με τη Μαριάννα: Άμα το παίζεις τόσο μάγκας - ΒΙΝΤΕΟ

Σε κόντρα ήρθαν στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef η Μαρία Μπέη και η Μαριάννα Πουλμέντη. Αφορμή στάθηκε η οριστική αποχώρηση του Η...

Σε κόντρα ήρθαν στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef η Μαρία Μπέη και η Μαριάννα Πουλμέντη. Αφορμή στάθηκε η οριστική αποχώρηση του Ηλία Κιαζόλι έπειτα από τη μονομαχία με τον Δημήτρη Μπέλλο, καθώς όπως τόνισε η Μαριάννα Πουλμέντη τον έβλεπε νικητή.

«Ποιος θα ‘θελε, άλλωστε, να μπει ο Ηλίας;» αναρωτήθηκε η Μαριάννα Πουλμέντη στο τραπέζι της ομάδας, επισημαίνοντας ότι «ο Γιώργος και ο Ηλίας είναι από τους πιο αξιόλογους μάγειρες του παιχνιδιού. Προσωπικά τον Ηλία τον έβλεπα στον τελικό και τον έβλεπα και νικητή. Εκείνος ξέρει και την κουζίνα που του αρέσει, τα στησίματα του πάντα δείχνουν ότι είναι ο Ηλίας οπότε θεωρώ ότι άξιζε να μείνει».

Αμέσως μετά, η Μαρία Μπέη μίλησε για τη μονομαχία που είχε ο Ηλίας Κιαζόλι με τον Δημήτρη Μπέλλο με αποτέλεσμα οι δύο παίκτριες να έρθουν σε αντιπαράθεση. «Εκεί που κερδίζει ο Γιώργος και ο Ηλίας χαιρετούσε τους κριτές για να φύγει, λένε οι κριτές ότι έχει ακόμη μία ευκαιρία να κατεβάσει όποιον συμπαίκτη του θέλει να του πάρει τη θέση. Είδες τι έκανε ο ήρωάς μου;», είπε η Μαρία Μπέη.

«Ο Ηλίας δεν θα κατέβαζε κάποιον που θεωρεί αδύναμο για να του πάρει τη θέση γιατί είναι άξιος μάγειρας. Προτίμησα να έρθει ο Ηλίας γιατί κάνω πιο πολύ παρέα, τον εκτιμώ περισσότερο μαγειρικά, έχουμε έρθει πιο κοντά», σημείωσε η Μαριάννα Πουλμέντη, με την Μαρία Μπέη, φανερά εκνευρισμένη να της απαντάει: «Ο Δημήτρης έφτασε στους εννιά με το σπαθί του, είναι ο καλύτερος, κέρδισε και τελείωσε. Ο Ηλίας πάνω από τον εξώστη είχε τρομερή βοήθεια από εσάς και το σταματάμε εδώ ».

«Εκνευρίστηκα με την Μαριάννα. Είναι πάρα πολύ άσχημο να βλέπεις τέτοιου είδους συμπεριφορές από τη στιγμή που έχουν κατέβει δυο άτομα κάτω και ο ένας, ο Δημήτρης να ρισκάρει τη θέση του μέσα στο σπίτι ενώ δεν έχει βγει ποτέ. Με ενοχλεί αυτό το γεγονός. Άμα το παίζεις τόσο μάγκας, σήκωσε το χέρι σου να κατέβεις κάτω και να μαγείρευες η ίδια. Ότι έλεγαν συμβουλές πάνω από τον εξώστη και το έπαιζαν μάγκες, εγώ είμαι κατά αυτής της αντίληψης» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του MasterChef η Μαρία Μπέη.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση