GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Masterchef: Τα "καρφιά" της συντρόφου του Γιώργου για την Κατερίνα - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε η σύντροφος του Γιώργου Λασκαρίδη, Λότους. Η ίδια μίλησε γ...

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε η σύντροφος του Γιώργου Λασκαρίδη, Λότους. Η ίδια μίλησε για την συμπεριφορά της Κατερίνας Λένη απέναντι στον αγαπημένο της, σχολιάζοντας πως «μπορώ να φανταστώ ότι της αρέσει ο Γιώργος».

«Φυσικά και νιώθω τιμή γιατί είμαστε σίγουροι ο ένας για τον άλλον, για τα αισθήματά μας. Ο Γιώργος είπε πως θα ακολουθήσουν πολλές ρομαντικές καταστάσεις όπου θα έχει την ευκαιρία να μου κάνει πρόταση γάμου, οπότε ας περιμένουμε. Όσο για το τι θα απαντήσω, θα είναι ο πρώτος που θα το μάθει. Αλλά ας περιμένουμε πρώτα μέχρι που θα φτάσει», δήλωσε χαρακτηριστικά η Λότους.

«Αρχικά μου κάνει εντύπωση πως η κόντρα του Γιώργου με την Κατερίνα συνεχίζεται ακόμα. Σχετικά με όσα λέει εκείνη για τον Γιώργο, δε μιλάω ελληνικά, οπότε δε μπορώ να πω κάτι, γιατί δεν καταλαβαίνω τι λέει. Αλλά αν μιλάει άσχημα για τον Γιώργο δε συμφωνώ, γιατί δεν είναι έτσι ο Γιώργος. Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεται η κόντρα», πρόσθεσε.

«Ναι, μπορώ να φανταστώ ότι της αρέσει ο Γιώργος και το κατανοώ. Θα μπορούσε να είναι αλήθεια. Αλλά από την μεριά του Γιώργου όμως δεν υπάρχει ζήτημα, γιατί ξέρω πως είναι σίγουρος για μένα. Είναι δεδομένο πως δεν έχει αισθήματα για την Κατερίνα. Μου αρέσει πολύ να ακούω τα τρυφερά λόγια που λέει για μένα και πραγματικά απολαμβάνω να τον βλέπω στο MasterChef!», υπογράμμισε η σύντροφος του πρώην παίκτη του Masterchef.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση