GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Masterchef: Η Μαριάννα προσπάθησε να ρίξει το ηθικό του Βαρθαλίτη - Τι αποκάλυψε η Κατερίνα - ΒΙΝΤΕΟ

Στο σπίτι του Masterchef επέστρεψαν η Μαριάννα, ο Γιώργος και η Μάρλεν. Όπως φάνηκε όμως στο χθεσινό επεισόδιο, η Μαριάννα επέστρεψε ...

Στο σπίτι του Masterchef επέστρεψαν η Μαριάννα, ο Γιώργος και η Μάρλεν. Όπως φάνηκε όμως στο χθεσινό επεισόδιο, η Μαριάννα επέστρεψε στον διαγωνισμό και στο σπίτι με πολλή όρεξη για… κουτσομπολιό.

Όπως αποκάλυψε στην κάμερα του διαγωνισμού η Κατερίνα, είπε στον Σταύρο Βαρθαλίτη ότι όσο ήταν έξω από το παιχνίδι, έμαθε ότι όλη η Ελλάδα τον «κράζει» και ότι εκείνη είναι η αγαπημένη τους και θέλουν όλοι να κερδίσει!

«Ήμασταν μία ωραία ατμόσφαιρα χθες το βράδυ που επέστρεψαν τα δύο κορίτσια, είχαν μία διάθεση να μας πουν πράγματα. Ο Βαρθαλίτης ήταν ο πρώτος που τα άκουσε, τον κράζει όλο το πανελλήνιο του είπε η Μαριάννα, πως η αγαπημένη είναι η Μαριάννα και πως όλο το κοινό θέλει να κερδίσει η Μαριάννα, πόσο καλός και αθώος είναι ο Κωστάκης με τον Διονύση. Μέχρι εκεί έχω μείνει, δεν πολυ- πλησιάζουν τα σκυλιά τα μαύρα σε μένα γιατί ξέρουν ότι δεν μασάω», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα.

Από την πλευρά της, η Μαριάννα μιλώντας στην κάμερα του Masterchef δήλωσε: «Υπάρχουν χαρακτήρες που είναι αγγελάκια στις κάμερες και από πίσω θέλεις να τους σφάξεις, είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Ο Τζον είναι μία πολύ ήσυχη παρουσία μπροστά στις κάμερες. Όταν είμαστε στο σπίτι είναι πολλές φορές προσβλητικός, αγενής και επειδή ξέρει ότι αυτός είναι και θέλει να βγάλει κάτι άλλο προς τα έξω, δεν το δείχνει»

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση