GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Megxit: Ο πρίγκιπας Χάρι νοσταλγεί τις ημέρες στον στρατό

Συνέπεια της παραίτησής του από τα πριγκιπικά του καθήκοντα και της μετεγκατάστασής του στο Λος Άντζελες, ήταν η απώλεια των στρατιωτ...

Συνέπεια της παραίτησής του από τα πριγκιπικά του καθήκοντα και της μετεγκατάστασής του στο Λος Άντζελες, ήταν η απώλεια των στρατιωτικών του τίτλων. Και σύμφωνα με πηγές, αυτό είναι που λείπει περισσότερο στον πρίγκιπα Χάρι. Όπως σημειώνουν, ο Χάρι αισθάνεται πως θα ήταν καλύτερα προστατευμένος από την αναστάτωση που αντιμετώπισε τους πρόσφατους μήνες αν ήταν ακόμη στον Στρατό.

Ο Δούκας του Σάσεξ φέρεται να είπε σε φίλους ότι δεν μπορεί να πιστέψει πώς η ζωή του ανατράπηκε εντελώς. Φαίνεται πως του λείπει η ζωή στις ένοπλες δυνάμεις, καθώς έπρεπε να παραιτηθεί από τους τίτλους του ως διοικητή των Πεζοναυτών, τίτλο που είχε πάρει από τον παππού του, πρίγκιπα Φίλιππο, και ως επίτιμου διοικητή της Πολεμικής Αεροπορίας RAF του Χόνινγκτον.

Ο Χάρι διατηρεί τον τίτλο του ταγματάρχη και επιμένει ότι θα συνεχίσει να προσφέρει τη στήριξή του στη στρατιωτική κοινότητα και χωρίς επίσημη ιδιότητα. Ο Χάρι και η Μέγκαν ζουν πλέον στο Λος Άντζελες μαζί με τον γιο τους Άρτσι που θα γίνει ενός έτους την Τετάρτη.Υπενθυμίζεται πως ο Χάρι είναι ο μοναδικός γαλαζοαίματος που έχει υπηρετήσει θητεία στο Αφγανιστάν ως πιλότος ελικοπτέρων Απάτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση