GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λάκης Γαβαλάς: Όλα τα χρήματα από το My Style Rocks μου τα πήρε το κράτος - ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος της εκπομπής «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά ήταν το πρωί της Πέμπτης ο Λάκης Γαβαλάς. Ο διάσημος στυλίστας μίλησε για την καθη...

Καλεσμένος της εκπομπής «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά ήταν το πρωί της Πέμπτης ο Λάκης Γαβαλάς. Ο διάσημος στυλίστας μίλησε για την καθημερινότητά του εξαιτίας του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων αλλά προέβη και σε μία σημαντική αποκάλυψη για τα χρήματα από τη συμμετοχή του στο My Style Rocks. Συγκεκριμένα, ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε πως όλα τα χρήματα που έχει λάβει από το My Style Rocks έχουν κατασχεθεί από το κράτος για τα χρέη του.

«Είμαι μόνος, έχω μία κυρία που την έχω 20 χρόνια και είναι μητέρα δύο παιδιών, οπότε προσέχει πάρα πολύ, απολυμαίνεται συνέχεια. Έρχεται δύο φορές την εβδομάδα και μου τακτοποιεί κάποια πράγματα. Εγώ βγάζω μόνο τα δύο τετράποδα έξω για βόλτα. Καταλαβαίνω πόσο μεγάλη οικονομική καταστροφή είναι αυτό που όλα τα μαγαζιά είναι κλειστά, ο κόσμος δεν γελάει, είναι σκυθρωπός και αυτό είναι πολύ άσχημο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μην ξεχνάς ότι έχω κάνει και 15 μήνες φυλακή. Αυτή η φυλακή τώρα είναι υπερλουσάτη, σε σχέση με αυτήν που έχω ζήσει και για τον λόγο που την έζησα. Γιατί ο λόγος τώρα είναι άλλος, διαφορετικός. Δυστυχώς ή ευτυχώς είμαστε όλοι ίσοι αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα ως επιστήμονες», πρόσθεσε.

«Θα σας πω κάτι που είναι δραματικό αλλά και ευχάριστο μαζί. Στο My Style Rocks, ό, τι δούλεψα, όλα τα χρήματά μου μού τα πήραν. Τη δεύτερη μέρα που ξεκίνησαν τα γυρίσματα ήρθαν από το κράτος και είπαν ότι είναι δεσμευμένα τα χρήματα του Γαβαλά. Είπα οκ. Πήραν τα χρήματα, έχουν πάρει ακίνητα, μακάρι να πάρουν και όλα τα άλλα… Το χρέος δεν τελειώνει γι’ αυτούς.Θεωρούσα βέβαια ότι το τωρινό κράτος θα ήταν πιο μοντέρνο. Το πως θα είμαι εγώ μπροστά σε κάθε δυσκολία είναι δική μου υπόθεση και δόξα τω Θεώ, το διαχειρίζομαι πολύ ωραία», εξομολογήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση