GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Open: Αλλαγές και ανακατατάξεις στο κανάλι της Παιανίας

Σε φάση ολικής αναδόμησης περνάει το OPEN, με στόχο να ανεβάσει τα ποσοστά τηλεθέασης και να βρει την ταυτότητα του, σχεδόν ενάμιση χρόνο...

Σε φάση ολικής αναδόμησης περνάει το OPEN, με στόχο να ανεβάσει τα ποσοστά τηλεθέασης και να βρει την ταυτότητα του, σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά την έναρξή του. Ο κύκλος των αλλαγών όχι μόνο δεν κλείνει, αλλά, αντιθέτως, φέρεται να παραμένει...open, καθώς, μετά την παραίτηση του Δημήτρη Μιχαλέλη από τη θέση του γενικού διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης και του Στράτου Μπαλή από τη Διεύθυνση Ειδήσεων, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές σε νευραλγικά πόστα της διοίκησης του καναλιού. Βασικό μέλημα του OPEN είναι να γίνουν κινήσεις ενίσχυσης ώστε να «πιάσει» το στόχο του 9% τηλεθέασης που ετέθη από την αρχή της σεζόν, χωρίς, ωστόσο, να προχωρούν ταχέως αποφάσεις προς τη κατεύθυνση αυτή, με αποτέλεσμα το κανάλι να μείνει επί μακρόν αδρανές μπροστά στις κινήσεις του ανταγωνισμού.
Το επόμενο διάστημα θα αναδειχθεί κρίσιμο και για την ανανέωση των συμβολαίων παρουσιαστών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καναλιού. Τις διαπραγματεύσεις θα αναλάβει ο νέος γενικός διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης Χρήστος Παναγιωτόπουλος, ενώ στη θέση του διευθυντή Ειδήσεων αναβαθμίζεται ο έως πρότινος διευθυντής σύνταξης Βίκτωρας Βλαχογιάννης, αμφότεροι από την παλαιά φουρνιά του Mega.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έως το τέλος της σεζόν λήγουν σχεδόν δέκα συμβόλαια βασικών παρουσιαστών και στελεχών του τομέα ενημέρωσης. Μεταξύ αυτών, ολοκληρώνεται το συμβόλαιο της Φαίης Μαυραγάνη, του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και του Άκη Παυλόπουλου, ενώ η Νίκη Λυμπεράκη έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα.
Οι προτάσεις για αλλαγές στην ενημέρωση και στην ενίσχυση του προγράμματος είχαν κατατεθεί από τον Δεκέμβριο, ανάμεσα στις οποίες υπήρξε η ιδέα για σημαντική μείωση κλίμακας στα έξοδα, με περιορισμό της ψυχαγωγίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση