GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ξέσπασμα του Ρούνεϊ κατά της κυβέρνησης και της Premier League: Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει

Ο Γουέιν Ρούνεϊ, πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας,που αγωνίζεται στην Ντέρμπι, δήλωσε ότι η πίεση που ασκεί ο κόσμος στους ποδοσφαιρ...

Ο Γουέιν Ρούνεϊ, πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας,που αγωνίζεται στην Ντέρμπι, δήλωσε ότι η πίεση που ασκεί ο κόσμος στους ποδοσφαιριστές για να προχωρήσουν σε περικοπές αμοιβών, εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού είναι «ντροπή», όπως ανέφερε η Sunday Times.

Ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας Μάτ Χάντσοκ δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι οι παίκτες της Premier League θα πρέπει να προχωρήσουν σε περικοπές αμοιβών και η Premier League ανέφερε ότι οι σύλλογοι μιλούσαν για μείωση κατά 30%.

«Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες είναι ντροπή», είπε ο Ρούνεϊ. «Πρώτα ο υπουργός Υγείας ... δήλωσε ότι οι παίκτες της Premier League θα έπρεπε να δεχθούν μείωση μισθών. Ήταν απελπισμένος να εκτρέψει την προσοχή από το χειρισμό της εν λόγω πανδημίας από την κυβέρνησή του;» αναρωτήθηκε.

«Αισθάνεσαι σαν να ντροπιάζονται οι παίκτες, να τους αναγκάσουν να βρεθούν σε μια γωνιά όπου πρέπει να πληρώσουν το λογαριασμό για χαμένα έσοδα. «Όπου και αν κοιτάξετε, είμαστε εύκολοι στόχοι»,συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση