GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μίχαλος: Η κυβέρνηση πρέπει να επανεξετάσει τα 7 στάδια επαναλειτουργίας της αγοράς

"Όσο αναγκαία ήταν η λήψη των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού, άλλο τόσο αναγκαία είναι και η επιστροφή στην κ...

"Όσο αναγκαία ήταν η λήψη των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού, άλλο τόσο αναγκαία είναι και η επιστροφή στην κανονικότητα και μάλιστα με γρηγορότερα βήματα" δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Στόχος της κυβέρνησης πρέπει να παραμείνει η προστασία της ανθρώπινης ζωής, κανείς δεν το συζητά αυτό, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να ακολουθηθούν τέτοιες πολιτικές που θα επιτυγχάνουν στο μέγιστο αυτόν τον στόχο χωρίς όμως να οδηγούμε σε πλήρη καταστροφή την οικονομία. Και δεν πρόκειται για ένα δίλημμα ανάμεσα στις οικονομικές επιπτώσεις και στην προστασία της δημόσιας υγείας, αλλά για μια νέα πρακτική που θα ακολουθεί τα ευρωπαϊκά πρότυπα και βεβαίως τις συστάσεις της επιστημονικής κοινότητας. Σε μεγάλο αριθμό ευρωπαϊκών χωρών τα περιοριστικά μέτρα έχουν αρχίσει να αίρονται, προκειμένου να μην δημιουργηθούν νέα ζητήματα που θα επιτείνουν το υγειονομικό πρόβλημα. Ένα ισχυρό σύστημα υγείας δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί και να ενισχυθεί περαιτέρω, όταν η οικονομία έχει παραλύσει" σημείωσε.
"Η κυβέρνηση πρέπει να επανεξετάσει τα επτά στάδια επαναλειτουργίας της αγοράς, που ανακοίνωσε, και ιδιαίτερα σε ότι αφορά την συντόμευση της επαναλειτουργίας των επιχειρήσεων που σχετίζονται με τον τουρισμό και τις επιχειρήσεις στον κλάδο εστίασης" τόνισε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση