GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσακαλώτος: Υπάρχει κίνδυνος μνημονίου για όλες τις χώρες του Νότου

"Εμείς ανησυχούμε ότι και στο επίπεδο της Ε.Ε. αυτά που προτείνονται ότι η δημοσιονομική επίδραση είναι πολύ λιγότερη από Αμερική, Β...

"Εμείς ανησυχούμε ότι και στο επίπεδο της Ε.Ε. αυτά που προτείνονται ότι η δημοσιονομική επίδραση είναι πολύ λιγότερη από Αμερική, Βρετανία και Ιαπωνία, αλλά και στην Ελλάδα η ισορροπία, η δοσολογία ανάμεσα στα μέτρα που παίρνουμε μπροστά και να αφήνουμε την καβάτζα δεν είναι σωστή" δήλωσε για τα οικονομικά μέτρα για τον κορονοϊό ο πρώην υπουργός Οικονομικών και τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, σε συνέντευξη του στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Αν δεν κάνεις αρκετά πριν, θα χρειαστεί να κάνεις περισσότερα μετά. Θα επιβαρυνθεί η οικονομία γιατί δεν αλλάζουμε τις προσδοκίες των ανθρώπων" πρόσθεσε.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι "η μια διαφορά με το 2012 και το 2015, δεν ξέρω αν στα ελληνικά σχολεία πηγαίνατε στον διευθυντή του σχολείου για τιμωρία. Πάντα ήταν καλύτερο να πας με άλλους και να μην είσαι μόνος σου, έχω την αίσθηση ότι αυτή τη φορά επειδή κινδυνεύουν πολλές χώρες, η πίεση για να βρεθεί λύση θα είναι πιο πολύ από όταν ήταν η Ελλάδα μόνη της το 2012 ή το 2015. Αυτή είναι η καλή πλευρά, η κακή πλευρά είναι ότι όσο καθυστερούμε γίνεται πιο δύσκολη η όποια λύση".
Ερωτηθείς αν υπάρχει κίνδυνος για μνημόνιο απάντησε "υπάρχει, για όλες τις χώρες του Νότου. Κάποια στιγμή θα πρέπει,, η Ιταλία είμαι εντελώς σίγουρος θα έχει μεγάλο πρόβλημα χρηματοδότησης του χρέους. Η Ελλάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση επειδή θα μπορεί να ξοδέψει από αυτό το μαξιλάρι".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση