GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός - Τρύφων: Τον Σεπτέμβρη θα έχουμε περισσότερα φαρμακευτικά όπλα στη φαρέτρα

"Το θετικό είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας παγκόσμιος συνασπισμός, μια παγκόσμια συνένωση δυνάμεων μεταξύ ερευνητικών κέντρων,...

"Το θετικό είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας παγκόσμιος συνασπισμός, μια παγκόσμια συνένωση δυνάμεων μεταξύ ερευνητικών κέντρων, πανεπιστημίων και βιομηχανίας. Σε αυτή την έκταση είναι η πρώτη φορά που γίνεται και αυτό από μόνο του είναι παρήγορο διότι μπαίνουν πάρα πολλά κονδύλια και σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό πίσω από τις προσπάθειες. Άρα αυτό μας κάνει συγκρατημένα αισιόδοξους. Το θέμα του φαρμάκου θα προηγηθεί του εμβολίου. Θα προηγηθεί για τον απλούστατο λόγο ότι υπάρχουν ήδη αυτή τη στιγμή πάρα πολλά παλιά φάρμακα κυρίως σε δύο κατηγορίες που δοκιμάζονται σε φάση 3. Η φάση 3 είναι η φάση που μπαίνουν πλέον οι ασθενείς" δήλωσε ο Θεόδωρος Τρύφων, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
"Αυτή τη στιγμή και σε αντιικά φάρμακα αλλά και σε φάρμακα ανοσοτροποποιητικά είναι πολλές παλιές ουσίες που δοκιμάζονται και κάποιες από αυτές είναι σε διαδικασία που πιστεύω μέσα στους επόμενους δύο με τρεις μήνες θα έχουμε αποτελέσματα από τις μελέτες που τρέχουν με εκατοντάδες ασθενείς" πρόσθεσε.
"Δεν θα είναι μόνο ένα φάρμακο, θα είναι μια σειρά από φάρμακα ανάλογα και με την κατάσταση του κάθε ασθενή. Άλλο θα είναι το φάρμακο όταν κάποιος μπει στη ΜΕΘ και άλλο όταν είναι στο νοσοκομείο. Τα αποτελέσματα από τις μελέτες θα είναι μέσα στο επόμενο δίμηνο με τρίμηνο και από εκεί και πέρα θα αρχίσει μια μαζική παγκόσμια παραγωγή. Άρα από τον Σεπτέμβριο θα έχουμε σίγουρα πολλά περισσότερα φαρμακευτικά όπλα στη φαρέτρα μας από ότι έχουμε σήμερα" ανέφερε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση