GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Shorts: Η απάντηση του YouTube στο TikTok

Η επιτυχία του TikTok τον τελευταίο καιρό είναι τρομερή. Ειδικά τώρα με τις συνθήκες καραντίνας που επικρατούν, οι χρήστες των social...

Η επιτυχία του TikTok τον τελευταίο καιρό είναι τρομερή. Ειδικά τώρα με τις συνθήκες καραντίνας που επικρατούν, οι χρήστες των social media χρησιμοποιούν το TikTok όλο και περισσότερο. Η τεράστια ανάπτυξη που έχει σημειώσει δεν πέρασε απαρατήρητη από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα, με το YouTube να ετοιμάζει να λανσάρει τη δικιά του εκδοχή.

Όπως γράφει το theinformation.com, το YouTube θέλει να κοντράρει την κινεζική εφαρμογή με τα «Shorts». Τα Shorts δεν θα είναι ξεχωριστή εφαρμογή, αλλά θα είναι ενσωματωμένα στο YouTube.

Οι χρήστες θα μπορούν να αναρτήσουν τα βιντεάκια τους απευθείας στην εφαρμογή. Στα Shorts, θα μπορούν οι χρήστες να επιλέξουν ανάμεσα σε πληθώρα μουσικών κομματιών για να τα χρησιμοποιήσουν στα βίντεό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση