GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Ιερέας έκλεινε ραντεβού μέσω sms για να κοινωνήσει πιστούς - ΒΙΝΤΕΟ

Σε εγρήγορση βρίσκεται εκτός από την ΕΛ.ΑΣ. και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να αποτρέψει περιστατικά απειθαρχίας ιερέ...

Σε εγρήγορση βρίσκεται εκτός από την ΕΛ.ΑΣ. και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να αποτρέψει περιστατικά απειθαρχίας ιερέων και πιστών που πιθανόν να θέλουν και μέσω διαδικτύου να "προσκαλέσουν" κόσμο τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή έξω από εκκλησίες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, στη ΓΑΔΑ είχαν προηγηθεί πληροφορίες για ιερέα ο οποίος έκλεινε ραντεβού με πιστούς μέσω γραπτών μηνυμάτων, οι οποίοι ήθελαν να λάβουν τη Θεία Κοινωνία. Αμέσως η αστυνομία ενημέρωσε τον προϊστάμενο του ιερέα για την δραστηριότητά του ζητώντας να τον επιπλήξουν και να σταματήσει η διαδικασία.

Στόχος πάντως, είναι να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού στις Εκκλησίες και πραγματοποίησης της Θείας Κοινωνίας ενάντια στα μέτρα αντιμετώπισης εξάπλωσης του κορονοϊού.

Δείτε το βίντεο του OPEN:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση