GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μένουμε σπίτι" με τον Ρέμο: Χαμός στα social media με την εκπομπή του εν μέσω καραντίνας - ΒΙΝΤΕΟ

Το βράδυ της Παρασκευής ο Αντώνης Ρέμος ήταν  παρουσιαστής στην ειδική νυχτερινή εκπομπή που παρουσίασε στο Mega. «Αυτή η βραδιά είναι ...

Το βράδυ της Παρασκευής ο Αντώνης Ρέμος ήταν  παρουσιαστής στην ειδική νυχτερινή εκπομπή που παρουσίασε στο Mega.
«Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες που περνούν δοκιμασία. Στέλνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς στην Ελλάδα που δοκιμάζεται» είπε ο Αντώνης Ρέμος στην έναρξη της εκπομπής, με ένα εντυπωσιακό βίντεο της άδειας Αθήνας να ανοίγει το ειδικό αυτό τηλεοπτικό πρόγραμμα και την ορχήστρα να παίζει τις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος «Να με θυμάσαι και να μ' αγαπάς» και «Υπομονή».
Φυσικά ο Αντώνης Ρέμος δεν έμεινε μακριά από το μικρόφωνο. Τραγούδησε τις μεγάλες του επιτυχίες, ενώ ταυτόχρονα υποδέχθηκε μέσω Skype τους προσκεκλημένους του. Ένας από τους καλεσμένους του ήταν ο ο Φοίβος ο οποίος σπάνια, ως γνωστόν, κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις, πόσο μάλλον να κάνει και δηλώσεις. Για χάρη του Αντώνη Ρέμου, όμως, βγήκε με σύνδεση από Skype και μίλησε για το πώς ο ίδιος και η οικογένειά του βιώνουν την καραντίνα ενώ στη συνέχεια τον πρώτο λόγο είχε και πάλι η μουσική με τον Αντώνη να τραγουδάει αγαπημένη του επιτυχία.
Μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν καλεσμένος, και πάλι από skype, ήταν ο Γιάννης Βαρδής ο οποίος μίλησε για τον αξέχαστο πατέρα του, με τον Αντώνη Ρέμο να μιλά για μία από τις πιο σημαντικές στιγμές και συνεργασίες της καριέρας του. Στην εκπομπή του Αντώνη Ρέμου, όμως, εμφανίστηκαν και ο Γιάννης Πάριος με τον Νίκο Αλιάγα.
Η εκπομπή προκάλεσε καταιγισμό σχολίων στα social media. Το Twitter πήρε φωτιά όχι μόνο με το επίσημο hastag της εκπομπής, το #spitimetonantoni αλλά και με άλλα τιτιβίσματα, με τους χρήστες να δίνουν ρεσιτάλ.
Δείτε το βίντεο με όσα συνέβησαν σε αυτή την ιδιαίτερη εκπομπή με παρουσιαστή, συντονιστή αλλά και ερμηνευτή, τον Αντώνη Ρέμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση