GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες - spoiler: Ανατροπή στη ζωή της Θεοδοσίας και του Λάμπρου φέρνει ο Βασταρδής

Μεγάλη ανατροπή στη ζωή της Θεοδοσίας και του Λάμπρου θα φέρει το ειδύλλιο που υπάρχει μεταξύ της Θεοδοσίας και του γυναικολόγου της ...

Μεγάλη ανατροπή στη ζωή της Θεοδοσίας και του Λάμπρου θα φέρει το ειδύλλιο που υπάρχει μεταξύ της Θεοδοσίας και του γυναικολόγου της Αλέξανδρου Βασταρδή, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου.

Άλλωστε, όπως έχουμε δει σε προηγούμενο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», η Θεοδοσία στην τελευταία τους συνάντηση ενέδωσε στις ερωτικές διαθέσεις του Αλέξανδρου Βασταρδή που την πολιορκούσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, στα επόμενα επεισόδια θα αποκαλυφθεί ότι ο γυναικολόγος είναι παντρεμένος αλλά ετοιμάζεται να χωρίσει με τη γυναίκα του και να διεκδικήσει τη Θεοδοσία μέχρι τέλους. Ο σκοπός της Θεοδοσίας είναι να κάνει τον Λάμπρο να ζηλέψει για να τον εκδικηθεί για τη Λενιώ. Γι' αυτό μάλιστα όταν ο Λάμπρος μάθει την απιστία της γυναίκας του θα της ζητήσει διαζύγιο αλλά εκείνη θα αρνηθεί.

Την ίδια ώρα, η Ανέτ θα ανακαλύψει ότι ο γιος της δεν έχει πεθάνει και καταρρακώνεται μόλις αποκαλύπτεται το όνομα της οικογένειας που υιοθέτησε το παιδί της. Δεν υπάρχει πια αμφιβολία ότι γιος της είναι ο Μελέτης. Η Ανέτ θα εισβάλλει με ορμή στο γραφείο του Δούκα και η σχέση των δύο αδελφών θα δοκιμαστεί.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση