GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγριες Μέλισσες: Το spoiler της Ρίζως για τις εξελίξεις στο Διαφάνι - Το προξενιό που αλλάζει τις ισορροπίες

"Κλείσαμε ήδη τρεις εβδομάδες εκτός γυρισμάτων. Ενώ είχε βγει το πρόγραμμα των σκηκών με ένα email ενημερωθήκαμε από την παραγωγ...

"Κλείσαμε ήδη τρεις εβδομάδες εκτός γυρισμάτων. Ενώ είχε βγει το πρόγραμμα των σκηκών με ένα email ενημερωθήκαμε από την παραγωγή ότι λόγω κορονοϊού τα γυρίσματα αναβάλλονται για την προστασία μας" δήλωσε σε συνέντευξή της στο TV Έθνος, η μαμή των "Άγριων Μελισσών", Ελένη Καρακάση.

Ερωτηθείσα για την αποχώρηση του Γιάννη Στάνκογλου απάντησε "Δεν το είχα ακούσει, δεν είχα μάθει κάτι. Αυτό που ήξερα είναι ότι όλοι είναι σε φάση διαπραγματεύσεων με την παραγωγή και το κανάλι".

"Έχω ακούσει ότι από εκεί που θα σταματήσει φέτος η σειρά, θα πάει πέντε χρόνια μετά" είπε για την επόμενη σεζόν της σειράς.

Στο ενδεχόμενο η Ρίζω να κάνει το προξενιό στον Ιορδάνη και τη Δρόσω είπε "θα την προσεγγίσει μόνος του αλλά μετά θα το πάω σε προξενιό. Η Ρίζω συνεργάζεται με τον Ιορδάνη καθώς εκείνος προμηθεύει το μαγαζί με υφάσματα. Την έχει δει από παλιά την Δρόσω και του αρέσει και έτσι ζητά από την Ρίζω να κάνει το προξενιό. Αρχικά προσπαθώ να τον αποτρέψω, όμως βλέποντας την λαχτάρα του το πάω το προξενιό. Η Ρίζω βλέπει στο πρόσωπο του Ιορδάνη τη λύση για να μη χρειαστεί να δώσει το παιδί της".

Για την καραντίνα λόγω του κορονοϊού η ηθοποιός είπε ότι "Προσπαθώ να διατηρώ την ψυχραιμία μου και να είμαι αισιόδοξη. Δεν είναι πάντα πολύ εύκολο. Κάνω πολλές δουλειές στο σπίτι για να μην το σκέφτομαι. Κάνω γενικά πράγματα για να ξεφεύγει το μυαλό μου. Κάνω ελάχιστες μετακινήσεις, κυρίως στη μαμά μου, που ανήκει σε ευπαθή ομάδα και στην οποία πάω τα ψώνια. Για ψώνια βγαίνω σε ώρες που δεν έχει αιχμή"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση