GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Super League: Παρέμεινε το -7 στον ΠΑΟΚ και το -12 στη Ξάνθη - Δείτε τη βαθμολογία

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τις προσφυγές των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθης, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού...

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε τις προσφυγές των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθης, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, με τις οποίες οι δύο ομάδες τιμωρήθηκαν με αφαίρεση βαθμών, με βάση το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού περί πολυϊδιοκτησίας.

Κατόπιν αυτού, διατηρείται η ποινή αφαίρεσης επτά βαθμών από τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ από τη θρακιώτικη ομάδα αφαιρούνται συνολικά δώδεκα βαθμοί, επτά λόγω πολυϊδιοκτησίας και πέντε λόγω μη δήλωσης της αλλαγής στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας.

Το μοναδικό σημείο κατά το οποίο η επιτροπή εφέσεων διαφοροποιήθηκε σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση, ήταν ότι δέχθηκε τις πρόσθετες παρεμβάσεις των ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΑΕΛ και Πανιώνιος.

Αυτή είναι η βαθμολογία

Ολυμπιακός 66

ΠΑΟΚ 52 (υπολογίζεται το -7)

ΑΕΚ 51

Παναθηναϊκός 44

ΟΦΗ 34

Άρης 34

Ατρόμητος 32

ΑΕΛ 30

Αστέρας Τρίπολης 30

Λαμία 27

Βόλος 27

Ξάνθη 18 (υπολογίζεται το -12 )

Παναιτωλικός 17

Πανιώνιος 11

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση