GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

The Last Dance: Όταν ο Τζόρνταν πήγε στο Λας Βέγκας για να "μαζέψει" τον Ρόντμαν

Ο Ντένις Ρόντμαν ήταν όσο εκκεντρικός είναι τώρα, ακόμη και τις ημέρες που έπαιζε στο NBA και τους Chicago Bulls. Tο νέο επεισόδιο το...

Ο Ντένις Ρόντμαν ήταν όσο εκκεντρικός είναι τώρα, ακόμη και τις ημέρες που έπαιζε στο NBA και τους Chicago Bulls. Tο νέο επεισόδιο του “The Last Dance”, για την ζωή του Μάικλ Τζόρνταν και την περίοδο 1997-1998 των Chicago Bulls, επικεντρώνεται στον Ρόντμαν, ο οποίος ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της σεζόν. Μάλιστα, ήταν ένας παίκτης κλειδί για την ομάδα ειδικά στην πρώτη περίοδο της σεζόν, όταν ο Σκότι Πίπεν τραυματίστηκε.

Όμως, στη συνέχεια μόλις ο Πίπεν επέστρεψε, ο Ρόντμαν "έγινε αντιδραστικός, έπινε, πάρταρε και έχανε συχνά τη σύνδεση με την πραγματικότητα" τονίζει ο συγγραφέας των Bulls, Sam Smith. Τότε, ο Ρόντμαν προσέγγισε τους υπεύθυνους και τους είπε ότι χρειάζεται διακοπές και συγκεκριμένα διακοπές στο Λας Βέγκας, κάτι που είδαν με σκεπτικισμό.

“Αν τον αφήσετε να πάει διακοπές, δεν θα τον ξαναδούμε. Αν πάει στο Βέγκαν, εννοείται ότι δεν θα τον δούμε πάλι" δήλωνε ο Τζόρνταν. Οι Bulls υποχώρησαν και του επέτρεψαν να πάει, τονίζοντας ότι έχει 48 ώρες, έπειτα έπρεπε να επιστρέψει στην ομάδα.

Βίντεο δείχνει τον Ρόντμαν να πίνει μπύρες και να συναντά έναν φίλο του εκείνο το βράδυ, ενώ θαυμαστές του ουρλιάζουν. Η ηθοποιός Κάρμεν Ηλέκτρα, η οποία είχε σχέση με τον Ρόντμαν εκείνη την περίοδο, περιέγραψε τις άγριες νύχτες που έζησαν.

“Το πάρτυ ξεκινούσε αμέσως. Θα πηγαίναμε στο αγαπημένο εστιατόριο, μετά θα πηγαίναμε στο κλαμπ και συνεχίζαμε. Δεν σταματούσε ποτέ" θυμάται η ηθοποιός.

"Ήταν επικίνδυνο να είσαι η κοπέλα του Ντένις. Ήταν άγριος" πρόσθεσε. Οι δύο ημέρες πέρασαν και ο Ρόντμαν δεν επέστρεψε. Μεσούσης της σεζόν, οι Bulls προσπαθούσαν να υπερασπιστούν το πρωτάθλημα. Αλλά όταν δεν είχαν νέα του Ροντμαν για αρκετές ημέρες, ο Τζόρνταν ήταν αυτός που ταξίδεψε μέχρι το Λας Βέγκαν για να φέρει πίσω τον εκκεντρικό του συμπαίκτη.

“Δεν επέστρεψε εγκαίρως, έπρεπε να πάμε και να τον σύρουμε από το κρεβάτι. Δεν θα αποκαλύψω τι υπήρχε στο κρεβάτι, ούτε που ήταν εκείνος κλπ" είπε ο Τζόρνταν. "Άκουσα ένα χτύπημα στην πόρτα και ήταν ο Μάικλ Τζόνταν. Κρύφτηκα. Δεν ήθελα να με δει έτσι, και κρύφτηκα πίσω από τον καναπέ, σκεπάστηκα με ένα σεντόνι. Έλα του είπε έχουμε προπόνηση" δήλωσε η Ηλέκτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση