GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: To τεύχος Απριλίου του Vogue Italia κυκλοφόρησε με λευκό εξώφυλλο - ΦΩΤΟ

Το τεύχος Απριλίου του Vogue Italia κυκλοφόρησε με ένα εντελώς κενό εξώφυλλο ως απάντηση στην εν εξελίξει κρίση του κορονοϊού. Ο αρχι...

Το τεύχος Απριλίου του Vogue Italia κυκλοφόρησε με ένα εντελώς κενό εξώφυλλο ως απάντηση στην εν εξελίξει κρίση του κορονοϊού. Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, Εμανουέλε Φαρνέτι επιβεβαίωσε με ανάρτηση στο Instagram ότι παρ’ όλο που ετοιμαζόταν ήδη ένα τεύχος Απριλίου, μπήκε γρήγορα στο ράφι για να υπάρξει η κατάλληλη ανταπόκριση στα τρέχοντα γεγονότα.

Ο Φαρνέτι γράφει «το να μιλάμε για οτιδήποτε άλλο - ενώ οι άνθρωποι πεθαίνουν, οι γιατροί και οι νοσηλευτές διακινδυνεύουν τη ζωή τους και ο κόσμος αλλάζει για πάντα - δεν είναι στο DNA της Vogue Italia».

Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού αναφέρει ότι το ολόλευκο εξώφυλλο αντιπροσωπεύει τον σεβασμό, την αναγέννηση, τις στολές των εργαζομένων στον τομέα της υγείας που δίνουν τη ζωή τους στην πρώτη γραμμή και μια κενή σελίδα για μια νέα αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση