GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Twitter: Αφαιρέθηκαν tweets ηγετών επειδή παραβίασαν τους κανόνες περί κορονοϊού - ΦΩΤΟ

Το Twitter αποφάσισε να αναλάβει δράση στη μάχη κατά της παραπληροφόρησης στην εποχή του κορονοϊού, διαγράφοντας tweets ηγετών κρατών...

Το Twitter αποφάσισε να αναλάβει δράση στη μάχη κατά της παραπληροφόρησης στην εποχή του κορονοϊού, διαγράφοντας tweets ηγετών κρατών που παρουσίαζαν τη χλωροκίνη όσο και η υδροξυχλωροκίνη ως θεραπείες για τον κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, το twitter διέγραψε δύο tweets του προέδρου της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου, στα οποία αποδεχόταν την υδροξυχλωροκίνη ως θεραπεία και καλούσε να μπει τέλος στις προσπάθειες κοινωνικής απόστασης. Οι αναρτήσεις του Μπολσονάρου κατέβηκαν και από το Facebook και το Instagram.

Διαγράφτηκαν επίσης tweets του Προέδρου της Βενεζουέλας, Νίκολας Μαδούρο και του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζιουλιάνι. Ο Μαδούρο παρουσίαζε ένα "αντίδοτο" το οποίο εξουδετερώνει τα μολυσματικά γονίδια του κορονοϊού, ενώ ο Τζιουλιάνι δήλωνε πως η υδροξυχλωροκίνη είναι 100% αποτελεσματική έναντι στον COVID-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση