GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: "Άγγελος" της Victoria's Secret περιγράφει την περιπέτειά του - ΦΩΤΟ

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μοντέλο της Victoria's Secret με βαριά συμπτώματα κορονοϊού. Η 30χρονη Αλεξίνα Γκράχαμ ανέβασε στον λο...

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μοντέλο της Victoria's Secret με βαριά συμπτώματα κορονοϊού. Η 30χρονη Αλεξίνα Γκράχαμ ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία της από το νοσοκομείο όπου φορά μάσκα και στο χέρι έχει ορό. Η καλλονή από το Νότιγχαμσαϊρ περιέγραψε την περιπέτειά της με τον κορονοϊό: "Είναι τρομακτικό, έκανα εμετό διαρκώς, την ίδια στιγμή πολλές φορές στη διάρκεια της πρώτης μέρας" ανακαλεί και συνεχίζει: "Είχα πυρετό και όταν ξέσπασε είχα πολλά ρίγη. Είχα ζαλάδες και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Δεν είχα την ικανότητα να συντάξω σωστές προτάσεις. Τα πνευμόνια μου δεν με άφηναν, είχα ένα σφίξιμο στη στήθος, δεν μπορούσα να πάω στο μπάνιο μόνη μου, χρειαζόμουν βοήθεια να σηκωθώ από το κρεβάτι. Πονούσα ακόμη και όταν έτρωγα". Ακολούθως η Αλεξίνα προέτρεψε τους ακολούθους της να ακολουθούν τις εντολές της κυβέρνησης και να παραμένουν σπίτι.

"Μείνετε ασφαλείς, η πρώτη φωτογραφία είναι από τη στιγμή που άρχισα την αυτοαπομόνωση σπίτι, είχα τα πρώτα συμπτώματα αλλά πίστευα ότι είχα πάθει τροφική δηλητηρίαση", επεσήμανε.

Η Αλεξίνα ανέβασε και μια φωτογραφία με την αδερφή της την οποία ευχαρίστησε για τη βοήθειά της. "Φοβόμουν και πονούσα και δεν ήξερα τι με περίμενε αλλά με φρόντισες, με κράτησες, μου σκούπισες τα δάκρυα και ήσουν εκεί για εμένα σε κάθε βήμα" πρόσθεσε ευχαριστώντας τη μικρότερη αδερφή της. "Όταν δεν μπορούσες να είσαι μαζί μου στο νοσοκομείο ήσουν στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου. Οικογένεια, καλύτερη φίλη και η νοσοκόμα μου στο σπίτι. Σ' αγαπώ μέρα πέντε και γίνομαι όλο και πιο δυνατή και αισθάνομαι κάθε μέρα και καλύτερα". Την Τετάρτη η Αλεξίνα έγραψε: "Ακόμη ξεκουράζομαι και το πάω χαλαρά αλλά είμαι τόσο καλύτερα και θα ήθελα περισσότερο από οτιδήποτε να ευχαριστήσω όλους σας για τη θετική σας ενέργεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση