GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολάκης: Αυτό δεν είναι voucher, είναι Βρούτσερ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Παύλος Πολάκης σε συνέντευξή του στο KONTRA, ζήτησε εξηγήσεις για τα κριτήρια με τα οποία η κυβέρνηση διάλεξε τις συγκεκριμένες πλα...

Ο Παύλος Πολάκης σε συνέντευξή του στο KONTRA, ζήτησε εξηγήσεις για τα κριτήρια με τα οποία η κυβέρνηση διάλεξε τις συγκεκριμένες πλατφόρμες για τα προγράμματα κατάρτισης του επιστημονικού προσωπικού.

«Ενώ η χρήση της πλατφόρμας παλαιότερα χρεωνόταν στο 0,3 ευρώ ανά σπουδαστή, αυτή τη στιγμή χρεώνεται 1,2 ευρώ. Πού θα πάνε αυτά τα λεφτά; Για τον αέρα κοπανιστό;» διερωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν ντρέπονται με όλα αυτά τα λάθη, τις ασυνταξίες και τα ακατανόητα πράγματα;. Να απαντήσει η κυβέρνηση με ποια κριτήρια διάλεξε αυτές τις πλατφόρμες και όχι κάποιες άλλες». Παράλληλα, ο Π. Πολάκης αναφέρθηκε στις ευθύνες του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, επισημαίνοντας με νόημα ότι «αυτό δεν είναι voucher, είναι Βρούτσερ».

"Δεν πήγα στην Κρήτη για το Πάσχα, γιατί δεν μπορούσα να πάρω την οικογένεια μαζί, οπότε μας έχει φάει η κλεισούρα. Γι' αυτό η ευχή είναι καλή λευτεριά από ιούς και όλα τα υπόλοιπα" είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση