GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγγελία εργασίας με ετήσιες αποδοχές 100.000 λίρες

Την ευκαιρία να κάνει το χόμπι του, επάγγελμα και, παράλληλα, να κερδίζει ένα αξιοσέβαστο ετήσιο εισόδημα, δίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Την ευκαιρία να κάνει το χόμπι του, επάγγελμα και, παράλληλα, να κερδίζει ένα αξιοσέβαστο ετήσιο εισόδημα, δίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον άνθρωπο που θα αναλάβει να ελέγχει τα Social Media του συλλόγου!
Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναζητούν έναν «Επικεφαλής των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης», ο οποίος θα επιφορτιστεί στο να επικοινωνεί με τους 1.1 δισεκατομμύρια διαδικτυακούς θαυμαστές τους. Ο επιλαχών, αφενός θα έχει την ευκαιρία να συναναστρέφεται καθημερινά με τα ινδάλματά του, αφετέρου θα βάζει στο λογαριασμό του περί τις 100.000 λίρες το χρόνο!
Επιπλέον, ο διαχειριστής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν θα ελέγχει τους προσωπικούς λογαριασμούς κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά θα σχεδιάζει μαζί τους το περιεχόμενο και τη στρατηγική κάθε ανάρτησης.
Κι αυτό καθώς τους τελευταίους μήνες αρκετοί παίκτες - ανάμεσά τους οι Πολ Πογκμπά και Τζέσε Λίνγκαρντ - δέχθηκαν επικριτικά σχόλια από οπαδούς και ειδικούς για τη δραστηριότητά τους στα Social Media.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση