GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σωτήρης Τσιόδρας: Όταν μιλούσε για τον ιό Η1Ν1 πριν από 11 χρόνια - ΒΙΝΤΕΟ

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας εδώ και περίπου δύο μήνες ως εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό ενημερώνει σχε...

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας εδώ και περίπου δύο μήνες ως εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό ενημερώνει σχεδόν καθημερινά τους πολίτες για την πορεία της πανδημίας στη χώρα.
Ωστόσο, τον κ. Τσιόδρα δεν τον βλέπουμε για πρώτη φορά τώρα με τον κορονοϊό. Το 2009, πριν από 11 χρόνια, είχε μιλήσει για τη γρίπη, σε μία εκπομπή με τον τίτλο "Η1Ν1 η επιστροφή - Η αλήθεια για τη γρίπη" που είχε επιμεληθεί ο δημοσιογράφος Κώστας Σπυρόπουλος με την ομάδα του.
"Βέβαια πειράματα που έγιναν σε πειραματόζωα, έδειξαν ότι ταυτόχρονη μόλυνση με τους τρεις διαφορετικούς ιούς γρίπης, τους δύο κλασικούς γρίπης Α και τον καινούριο ιό, ο ιός αυτός επικρατούσε των υπολοίπων και τους εκτόπιζε κατά κάποιον τρόπο και συνέχιζε να μεταδίδεται, ενώ οι άλλοι σιγά σιγά εκφυλίζονταν. Αυτό πιστεύουμε ότι θα γίνει και στην πατρίδα μας", αναφέρει μεταξύ άλλων για τη γρίπη Η1Ν1 ο κ. Τσιόδρας ως Επίκουρος καθηγητής, λοιμωξιολόγος ΚΕΕΛΠΝΟ.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση