GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταϊλάνδη: Έκλεψε 126 ζευγάρια σαγιονάρες για να... συνευρεθεί μαζί τους - ΦΩΤΟ

Στη σύλληψη ενός 24χρονου Ταϊλανδού γιατί είχε κλέψει 126 ζευγάρια σαγιονάρες για να κάνει... σεξ μαζί τους προχώρησαν οι Αρχές της χ...

Στη σύλληψη ενός 24χρονου Ταϊλανδού γιατί είχε κλέψει 126 ζευγάρια σαγιονάρες για να κάνει... σεξ μαζί τους προχώρησαν οι Αρχές της χώρας.

Σύμφωνα με το metro.co.uk, ο 24χρονος είχε φετίχ με τις σαγιονάρες και τις είχε κλέψει από τους γείτονες του. Οι αστυνομικοί έφτασαν στον 24χρονο μέσα από βίντεο από κάμερα ασφαλείας που τον κατέγραψε εν δράσει έξω από ένα γειτονικό σπίτι.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα κατά τις έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι του 24χρονου εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία και ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι έκλεβε τις σαγιονάρες γιατί του άρεσε να κάνει σεξ μαζί τους. Η έρευνα έδειξε ότι ο 24χρονος είχε απασχολήσει για τον ίδιο λόγο τις Αρχές και στο παρελθόν.

Εκτός από την κατηγορία της κλοπής ο 24χρονος αναμένεται να κατηγορηθεί και για παραβίαση του νόμου περί περιορισμού των μετακινήσεων λόγω κορονοϊού.

Πηγή πληροφοριών: metro.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση