GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάνη: Τι λέει η κόρη του ιερέα που κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονη - ΒΙΝΤΕΟ

«Καταπέλτης» ήταν το βούλευμα για τον ιερέα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ένα κορίτσι μόλις 10 ετών στη Μάνη πριν από δύο χρόνια. ...

«Καταπέλτης» ήταν το βούλευμα για τον ιερέα που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ένα κορίτσι μόλις 10 ετών στη Μάνη πριν από δύο χρόνια. Κατηγορούμενος είναι και ο παππούς του παιδιού, καθώς καθώς σύμφωνα με τις καταθέσεις την κακοποιούσε και εκείνος.

Στις 24 σελίδες του βουλεύματος του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γυθείου, περιγράφονται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμοί στο 1οχρονο κορίτσι, από τον ιερέα στο σπίτι του οποίου έμενε με τη μητέρα και τον παππού της.

Στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" μίλησε η κόρη του ιερέα που κατηγορείται για ασέλγεια, η οποία τόνισε πως δεν πιστεύει ότι έχει συμβεί καμία ασέλγεια. "Όλη μας η οικογένεια δεν πιστεύει ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Για να συμβεί θα έπρεπε ο πατέρας μας να το είχε μέσα του και όχι να του ξύπνησε στα 57 του χρόνια. Έχει μεγαλώσει 6 παιδιά, 5 κορίτσια και ένα αγόρι, και ποτέ δεν είχε δείξει κάποιο δείγμα" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τι είπε ο δικηγόρος του ιερέα για την υπόθεση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση