GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Ακόμη δύο θάνατοι - Στους 142 οι νεκροί στην Ελλάδα

Στους 142 ανέρχονται οι νεκροί από κορονοϊό στη χώρα μας. Δύο άνδρες που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο "Σωτηρία" και στο νοσο...

Στους 142 ανέρχονται οι νεκροί από κορονοϊό στη χώρα μας. Δύο άνδρες που νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο "Σωτηρία" και στο νοσοκομείο "ΝΙΜΤΣ", κατέληξαν σήμερα το πρωί. Στο «Σωτηρία» κατέληξε τα ξημερώματα ένας 57χρονος, ενώ ένας 85χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο ΝΙΜΤΣ. Και οι δύο είχαν υποκείμενα νοσήματα, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

1 σχόλιο

  1. Tην επιτυχή διαχείριση της πανδημίας, έχουν εξάρει μέσα μαζικής ενημέρωσης, πολιτικά κόμματα και ιατρικός κόσμος σε πολλές χώρες.
    Η στατιστική αποδεικνύει τη αποδοτικότητα των μέτρων.
    Ο αριθμός θυμάτων ανά εκατομμύριο πολιτών στην Ελλάδα, είναι από τους χαμηλότερους στη Ευρώπη.
    Ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος των ΗΠΑ Άντονι Φάουτσι, αναγνώρισε τον ρόλο της Ελλάδας στη διεθνή προσπάθεια για την εξεύρεση θεραπείας.

    Εξαίρεση ο ΣΥΡΙΖΑ.
    Όπως και στον Έβρο, και τώρα δεν διστάζει να μειοδοτεί. Αυτό όμως που ενδιαφέρει τους πολίτες, είναι η ουσία και το αποτέλεσμα και όχι τα ψέματα των αριστερών.

    Γιά πρώτη φορά δεν ακούστηκε το γνωστό:
    «Που είναι το κράτος;».
    Διότι το κράτος ήταν εκεί. Και ζήτησε από τον πολίτη να συμμετάσχει, να γίνει μέρος της λύσης, να αναλάβει την δική του ευθύνη, να φροντίσει τους ανθρώπους του, να συνεισφέρει και αυτός στο ξεπέρασμα της κρίσης.

    H σημερινή Ελλάδα κινητοποίησε τους πολίτες της και κτίζει νέες σχέσεις μαζί τους, βασισμένες σε αλήθειες, αξιοπιστία, εμπιστοσύνη, αλληλοσεβασμό.
    Αυτή είναι και η ουσία της δημοκρατίας.
    Η αριστερά ηττήθηκε στην Ευρώπη ("υπαρκτός σοσιαλισμός"), γιατί απομονώθηκε από τους λαούς, επειδή καλλιέργησε το φόβο και το ψέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση