GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Αυξάνονται πάλι τα κρούσματα στην Κίνα - 14 νέα σε μία ημέρα

Δεκατέσσερα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα καταγράφηκαν χθες στην ηπειρωτική Κίνα, ανακοίνωσε η Εθνική Επιτροπή Υγείας, ο υψηλότερος αρι...

Δεκατέσσερα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα καταγράφηκαν χθες στην ηπειρωτική Κίνα, ανακοίνωσε η Εθνική Επιτροπή Υγείας, ο υψηλότερος αριθμός από τις 28 Απριλίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα. Χθες ανακοινώθηκε μόλις μια περίπτωση μόλυνσης.

Από τα νέα κρούσματα, δύο ήταν εισαγόμενα, ταξιδιώτες δηλαδή που έφθασαν στη χώρα έχοντας μολυνθεί στο εξωτερικό. Τα υπόλοιπα 12 ήταν τοπικές μεταδόσεις, ανάμεσά τους 11 μολύνσεις στην βορειοανατολική επαρχία Τζιλίν.

Οι νέες περιπτώσεις ασυμπτωματικών ασθενών, που καταγράφηκαν έφτασαν τις 20, ο υψηλότερος αριθμός από την 1η Μαΐου, σε μια άνοδο από τις 15 που καταγράφηκαν μια μέρα νωρίτερα, σύμφωνα με την Επιτροπή.

Κανένας νέος θάνατος

Ο συνολικός αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του νέου κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα ανέρχεται πλέον σε 82.901, ενώ οι θάνατοι παρέμειναν αμετάβλητοι (4.633).

Σήμερα, η επαρχία Τζιλίν ανέβασε το επίπεδο κινδύνου κορονοϊού στην πόλη Σουλάν από μεσαίο σε υψηλό, μετά από τα 11 κρούσματα που καταγράφηκαν εκεί. Όλες οι περιοχές στην Κίνα παρέμεναν έως την Πέμπτη σε χαμηλό επίπεδο κινδύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση