GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θερινά σινεμά: Ανοίγουν τις πόρτες τους την 1η Ιουνίου – Οι νέοι κανόνες

Τις πόρτες τους για να υποδεχτούν τους σινεφίλ θα ανοίξουν τα θερινά σινεμά, την 1η Ιουνίου. Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε η υπου...

Τις πόρτες τους για να υποδεχτούν τους σινεφίλ θα ανοίξουν τα θερινά σινεμά, την 1η Ιουνίου. Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, το μεσημέρι της Πέμπτης, κατά τη διάρκεια ανακοινώσεων για τα μέτρα στήριξης του Πολιτισμού και των ανθρώπων του, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες από την πανδημία του κορονοϊού.

Με σύνθημα «ενεργός πολιτισμός, με ασφάλεια», τα θερινά σινεμά θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους την 1η Ιουνίου, με διαφορετικές συνθήκες, ωστόσο, όπως επιτάσσει η «επόμενη ημέρα».

Όπως ανακοινώθηκε, θα λειτουργήσουν με όριο πληρότητας στο 40% ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις, συστήνεται η χρήση προστατευτικής μάσκας και αλκοολούχου αντισηπτικού διαλύματος, ενώ θα εφαρμοστούν ειδικοί κανόνες για τους χώρους υγιεινής και ειδική διαδικασία ρύθμισης της ροής εισόδου-εξόδου του κοινού, ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση