GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεοχάρης: Αυξημένα κατά 23 εκατ. τα κονδύλια για τη διαφήμιση του ελληνικού τουρισμού - ΒΙΝΤΕΟ

Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου για τον ελληνικό τουρισ...

Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου για τον ελληνικό τουρισμό και τόνισε πως λαμβάνονται όλα τα μέτρα για να σωθεί η φετινή σεζόν.

Μεταξύ άλλων ο κ. Θεοχάρης ανέφερε "23 εκατ. ευρώ δίνεται από το υπουργείο Οικονομικών για τη διαφήμιση της χώρας μας φέτος", τονίζοντας πως "τα κονδύλια για τη διαφήμιση φέτος είναι αυξημένα κατά 10 εκατ. ευρώ σε σχέση με πέρυσι".

Σε ερώτηση αν ο ελληνικός τουρισμός αντέξει στην κρίση, ο υπουργός Τουρισμού τόνισε χαρακτηριστικά πως: "Ο ελληνικός τουρισμός χτίζεται από την αρχή. Εγώ μπορώ να υποσχεθώ πως ο ελληνικός τουρισμός θα αξιοποιήσει και το τελευταίο χιλιοστό της ευκαιρίας που θα του δοθεί".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση