GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κορονοϊός: Κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο - 6 νέα κρούσματα - ΒΙΝΤΕΟ

Το τελευταίο 24ωρο δεν καταγράφηκε θάνατος από επιπλοκές του κορονοϊού στη χώρα μας και ως εκ τούτου οι νεκροί παραμένουν 151, όπως α...

Το τελευταίο 24ωρο δεν καταγράφηκε θάνατος από επιπλοκές του κορονοϊού στη χώρα μας και ως εκ τούτου οι νεκροί παραμένουν 151, όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου το απόγευμα της Κυριακής.

Ο υποπτέραρχος Δήμητρης Χατζηγεωργίου, μέλος της επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό και διευθυντής Υγειονομικού της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος αντικατέστησε σήμερα τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ανακοίνωσε ότι επιβεβαιώθηκαν 6 νέα κρούσματα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός να έχει φτάσει 2.716.

Διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ νοσηλεύονται 30 ασθενείς, με διάμεση ηλικία τα 67 έτη. Το 33,3% των ασθενών είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες, ενώ το 96,7% πάσχει από υποκείμενο νόσημα. Την ίδια στιγμή, 87 άτομα εξήλθαν από ΜΕΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση