GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λήξη συναγερμού: Εντοπίστηκε ο 27χρονος στο Ρέθυμνο

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 27χρονου Σεργκέι Γιακούτιν, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στο Ρέθυμνο. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ...

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 27χρονου Σεργκέι Γιακούτιν, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στο Ρέθυμνο. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το "Χαμόγελο του Παιδιού", ο 27χρονος βρέθηκε σε δασική περιοχή και είναι καλά στην υγεία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η περιπέτεια του Σεργκέι Γιακούτιν, 27 ετών, έληξε σήμερα 21/5/2020 απογευματινές ώρες δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Ο Σεργκέι βρέθηκε σε δασική περιοχή του Ρεθύμνου και είναι καλά στην υγεία του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σεργκέι κινητοποίησε άμεσα την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» με 9 εθελοντές και 2 ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά να επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή μαζί με Αστυνομικές Δυνάμεις του Τμήματος Ασφαλείας Ρεθύμνου και δυνάμεις της 3ης Ε.Μ.Α.Κ. Ηρακλείου, καθώς και ένα drone της Ελληνικής Αστυνομίας.

Χάρη στις άμεσες και υποδειγματικά συντονισμένες ενέργειες των Δυνάμεων της Ελληνικής Αστυνομίας, και συγκεκριμένα του Τμήματος Ασφαλείας Ρεθύμνου, το οποίο από την πρώτη στιγμή ενεργοποίησε drone το οποίο ερεύνησε εναερίως την περιοχή ενδιαφέροντος, προσπαθώντας να εντοπίσει στίγματα του Σεργκέι. Ακολούθως, κινητοποίησε την 3η Ε.Μ.Α.Κ. Ηρακλείου και μαζί με την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης του «Χαμόγελο του Παιδιού» Θανάσης Μακρής οργανώθηκε μια αστραπιαία επιχείρηση, η οποία είχε ευτυχή κατάληξη την εύρεση του Σεργκέι.

Κατά τη δήλωση Αξιωματούχου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Σεργκέι ήταν αρκετά ταλαιπωρημένος και δεν θα τα κατάφερνε άλλη μια νύχτα στην ύπαιθρο, γεγονός που τονίζει τη σημαντικότητα της όλης επιχείρησης και την ευτυχή της τελικά εξέλιξη.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Σεργκέι και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση