GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Απολογείται ο 29χρονος γιος του Καλομοίρη για το μοιραίο βράδυ

Για τις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η απολογία του 29χρονου γιου του άτυχου Λευτέρη Καλομοίρη, για την δολοφονία του 30χρον...

Για τις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η απολογία του 29χρονου γιου του άτυχου Λευτέρη Καλομοίρη, για την δολοφονία του 30χρονου κτηνοτρόφου Γιώργου Ξυλούρη, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στα Ανώγεια της Κρήτης. Δρακόντεια αναμένονται να είναι τα μέτρα ασφαλείας στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου υπό τον φόβο επεισοδίων καθώς αναμένονται μέλη και των δύο οικογενειών..

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το διπλό φονικό δεν έχουν αποσαφηνιστεί στο σύνολό τους καθώς η κάθε πλευρά αναφέρει την δική της εκδοχή.

Η πλευρά Ξυλούρη ισχυρίζεται ότι ο Γιώργος Ξυλούρης δεν πυροβόλησε ποτέ, ότι δεν βρέθηκε πυρίτιδα στα χέρια του και ότι ο Λευτέρης Καλομοίρης ήταν ζωντανός όταν εκτελέστηκε ο δικός τους άνθρωπος. Από την πλευρά Καλομοίρη αναφέρεται ότι ο 29χρονος γιος του Λευτέρη Καλομοίρη, πυροβόλησε και σκότωσε τον Γιώργο Ξυλούρη, αφού είδε τον πατέρα του να κείτεται νεκρός στο δρόμο.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση