GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κέρκυρα: Θρίλερ με την αιτία θανάτου της 29χρονης - Συγκλονίζει η μητέρα της - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κέρκυρα ο θάνατος της 29χρονης μητέρας στο νοσοκομείο του νησιού, όπου νοσηλευόταν το παιδί της. Η άτυχη γυναίκα...

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κέρκυρα ο θάνατος της 29χρονης μητέρας στο νοσοκομείο του νησιού, όπου νοσηλευόταν το παιδί της. Η άτυχη γυναίκα σωριάστηκε ξαφνικά στο πάτωμα του δωματίου του νοσοκομείου ενώ πρόσεχε το μωρό της. Ένας συνοδός άλλου μωρού έτρεξε να δει τι συμβαίνει και κάλεσε τους γιατρούς. Παρά τις προσπάθειες τους ήταν ήδη αργά για την 29χρονη.
Η μητέρα της μιλώντας στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" τόνισε ότι η κόρη της δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας:
"Το παιδί μου δεν είχε απολύτως τίποτα. Πήγε το μικρό της μωρό στο νοσοκομείο με τον άντρα της γιατί είχε ουρολοίμωξη. Δε με αφήνουν να πάω στο νοσοκομείο. Εγώ κρατούσα το μεγάλο της το παιδάκι".
Η 29χρονη δεν εργαζόταν από όταν είχε γίνει μαμά και είχε αφιερωθεί στα παιδιά της. Το μεγάλο είναι 17 μηνών και το μικρό τριών.
Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε σήμερα η νεκροψία – νεκροτομή για την 29χρονη. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, παραμένει απροσδιόριστη η αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας και για τον λόγο αυτό αναμένονται τα αποτελέσματα και των υπολοίπων εξετάσεων. Ο ίδιος, μιλώντας στο corfutvnews, δήλωσε συγκλονισμένος από τον τραγικό θάνατο της 29χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση