GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φονικό στην Κρήτη: Συγκλονίζει το μοιρολόι της αδελφής του 30χρονου από τα Ανώγεια - ΦΩΤΟ

Η αδελφή του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη από τα Ανώγεια αποχαιρέτησε τον αδελφό της, ο οποίος είναι ένας από τους δύο νεκρούς του διπλού...

Η αδελφή του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη από τα Ανώγεια αποχαιρέτησε τον αδελφό της, ο οποίος είναι ένας από τους δύο νεκρούς του διπλού φονικού στην Κρήτη, με ένα κείμενο σαν μοιρολόι που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης .

Προς το τέλος της ανάρτησης η νεαρή Ανωγειανή αναφέρει «Τη μικρή αδελφή σου δα αδελφέ μου, τη γλίτωσες απ το θάνατο καλέ μου. Μα εγώ δε έκανα χαρά μου πράμα να σε γιαγύρω αναπνιά μου…» δημιουργώντας ερωτηματικά αν η αναφορά αυτή έχει σχέση με την χθεσινή τραγωδία στο Περαχώρι των Ανωγείων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Creta24 η αδελφή του νεκρού αναφέρεται σε μια δίκη της πρόσφατη και σοβαρή περιπέτεια υγείας, καθώς βρέθηκε στην Εντατική και έδωσε «μάχη» για τη ζωή της με τον αδελφό της Γιώργο να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της.

Σημειώνεται πως ο 30χρονος άνδρας ήταν πατέρας δυο παιδιών ενώ είχε και δυο αδέλφια. Στη φωτογραφία διακρίνεται ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης με την αδελφή και τον αδελφό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση