GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμφιλοχία: Πήγε στο Κέντρο Υγείας και συνελήφθη για δολοφονία-Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για 31 χρόνια

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Αμφιλοχίας, σε βάρους του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τις γε...

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Αμφιλοχίας, σε βάρους του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τις γερμανικές Αρχές για υπόθεση ανθρωποκτονίας που είχε διαπραχθεί πριν από 31 έτη, σύμφωνα με το agriniopress.gr.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο άνδρας φέρεται το 1989 να είχε διαπράξει ανθρωποκτονία σε βάρος 25χρονης Γερμανίδας, στην πόλη Χάγκεν, του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Ο άνδρας έχοντας διαφύγει τη σύλληψη τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στην Αμφιλοχία. Αισθανόμενος έντονη αδιαθεσία χθες, Τετάρτη, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου και διαπιστώθηκε κατά την ταυτοποίηση των στοιχείων του ότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Αγρινίου, με την κατάσταση της υγείας του να μην επιτρέπει στην παρούσα φάση την έκδοσή του στις γερμανικές Αρχές.

Πηγή πληροφοριών: agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση