GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με την εξαφάνιση 31χρονου από την Αγία Παρασκευή - ΦΩΤΟ

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 31χρονου από την Αγία Παρασκευή. Πρόκειται για τον Χρήστο Μπάρμπα, ο οποίος...

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση ενός 31χρονου από την Αγία Παρασκευή. Πρόκειται για τον Χρήστο Μπάρμπα, ο οποίος έφυγε με το αυτοκίνητό του το μεσημέρι του Σαββάτου και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το 'Χαμόγελο του Παιδιού":

"Στις 23/5/2020, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής, ο Χρήστος Μπάρμπας, 31 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Χρήστου, σήμερα, 25/5/2020 πρωινές ώρες, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν επιθυμίας της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Χρήστος έχει ύψος 1,80μ., έχει 70 κιλά βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα, τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Ο Χρήστος έφυγε οδηγώντας αυτοκίνητο με αριθμό κυκλοφορίας ΥΜΧ-1523, μάρκας BMW 316 και χρώματος μπλε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση