GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Δύο άνδρες από το στενό περιβάλλον της 34χρονης καταθέτουν στις Αρχές

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Φάληρο η 34χρoνη γυναίκα, η οποία υπέστη επίθεση με καυστικό υγρό (σ.σ. ...

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Φάληρο η 34χρoνη γυναίκα, η οποία υπέστη επίθεση με καυστικό υγρό (σ.σ. βιτριόλι), το πρωί της Τετάρτης στην Καλλιθέα, έξω από την εργασία της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έως τώρα διαρρεύσει, η δράστης της επίθεσης είναι μια γυναίκα που φορούσε μάσκα και ήταν δύσκολο να διακρίνει κανείς τα χαρακτηριστικά της και επί της παρούσης, καταζητείται.

Βάσει ρεπορτάζ του Mega, οι έρευνες των Αρχών περιστρέφονται γύρω από το προσωπικές επαφές της 34χρονης, ενώ έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν δύο άνδρες από το στενό της περιβάλλον. Υπό εξέταση βρίσκεται η εμπλοκή γυναίκας στην υπόθεση, ενώ εξετάζονται και συγγενείς της άτυχης 34χρονης, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι το κίνητρο της υπόθεσης είναι προσωπικό.

Οι ίδιοι εκτιμούν ότι δε θα αργήσει η εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ κρίσιμο ρόλο παίζει και η μαρτυρία της ίδιας της 34χρονης.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση