GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση με βιτριόλι: Πρόσωπο από το επαγγελματικό της περιβάλλον “έδειξε” η 34χρονη - ΒΙΝΤΕΟ

Εξελίξεις στην υπόθεση της φρικτής επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης γυναίκας, στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στην πρώτη κα...

Εξελίξεις στην υπόθεση της φρικτής επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης γυναίκας, στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στην πρώτη κατάθεση που έδωσε το θύμα στους αστυνομικούς, φέρεται να “έδειξε” πρόσωπο από το επαγγελματικό της περιβάλλον.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 34χρονη θεωρεί πως η δράστιδα είχε εμμονή μαζί της και κατευθύνει τις έρευνες προς το επαγγελματικό της περιβάλλον. “Θεωρεί ότι μπορεί να προέρχεται από κάποιο άτομο που απλά είχε κάποια εμμονή μαζί της χωρίς να γνωρίζει τους λόγους. Σε συνδυασμό όμως με το ότι γνώριζε πάρα πολύ καλά τον χώρο της εργασίας της”, δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης.
Κατά τις σύντομες συνομιλίες που είχαν μαζί της οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καλλιθέας, χθες και σήμερα, φέρεται να δήλωσε πως είδε μία “ψηλή και αδύνατη” γυναίκα και ότι όλα συνέβησαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση