GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση με βιτριόλι - Η γιατρός που χειρούργησε την 34χρονη: Ελπίζουμε για το καλύτερο - ΒΙΝΤΕΟ

Σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων αποκατάστασης θα υποβληθεί η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Η 34χρονη νοσηλε...

Σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων αποκατάστασης θα υποβληθεί η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα. Η 34χρονη νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση αλλά με πολύ σοβαρά εγκαύματα.

“Η κοπέλα χειρουργήθηκε την Παρασκευή, είναι στην άμεση μετεγχειρητική περίοδο και είναι σταθερή. Τα πράγματα πήγαν καλά, δεν είχε μετεγχειρητικές επιπλοκές. Το τραύμα θα ανοιχτεί λίγο αργότερα και σε μερικές μέρες θα προχωρήσουμε και στα επόμενα χειρουργεία”, είπε η κ. Μαρία Καλοφώνου, η γιατρός που χειρούργησε την 34χρονη.

“Όσο νοσηλεύουμε έναν ασθενή, ειδικά στα μεγάλα εγκαύματα, πάντα υπάρχουν κίνδυνοι. Απλά έχουμε έναν νέο άνθρωπο, ο οποίος δεν έχει βεβαρημένο ιστορικό οπότε ελπίζουμε για το καλύτερο... Έχει καεί όλο το πάχος του δέρματος και προσπαθούμε να το αποκαταστήσουμε”, πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση