GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση με βιτριόλι: Τι κατέθεσε η 34χρονη στους αστυνομικούς για τη μαυροντυμένη γυναίκα

Την πρώτη της επίσημη κατάθεση στους αστυνομικούς έδωσε σήμερα η 34χρονη, που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από μαυροντυμένη γυναίκα, η...

Την πρώτη της επίσημη κατάθεση στους αστυνομικούς έδωσε σήμερα η 34χρονη, που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι από μαυροντυμένη γυναίκα, η οποία της είχε στήσει ενέδρα στην είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας που εργάζεται.

Τις προηγούμενες φορές, οι αστυνομικοί που ερευνούν την σοκαριστική υπόθεση, είχαν επισκεφτεί τη γυναίκα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και είχαν μαζί της ολιγόλεπτες συζητήσεις.

Σήμερα, η 34χρονη, που είναι καλύτερα, μίλησε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας για τα όσα συνέβησαν το πρωί της προηγούμενης Τετάρτης στην Καλλιθέα. "Η μαυροφορεμένη γυναίκα που μου έριξε το βιτριόλι ήταν αδύνατη και ψηλή. Με περίμενε, φορώντας χειρουργική μάσκα, στα σκαλιά δίπλα στο ασανσέρ την ώρα που περίμενα να ανεβώ στο γραφείο. Δεν πάει το μυαλό μου ποιά είναι αυτή που μου έκανε κακό, ούτε θυμάμαι να την έχω ξαναδεί κάπου”. Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, η 34χρονη στην πρώτη κατάθεσή της, νωρίς το απόγευμα.

Τα όσα κατέθεσε η 34χρονη, η οποία περιέγραψε κυρίως την στιγμή της επίθεσης, δεν πρόσθεσαν κάτι νέο στην υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία ότι μπορεί αργότερα, όταν θα έχει βελτιωθεί και άλλο η κατάστασή της, να θυμηθεί κάτι παραπάνω που μπορεί να βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Επιπλέον, οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν με μεγάλη προσοχή όλο το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στη διάθεσή της, από κάμερες ασφαλείας όχι μόνο κοντά στο κτίριο που εργάζεται το θύμα, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση