GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η 34χρoνη

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Φάληρο η 34χρoνη γυναίκα, η οποία υπέστη επίθεση με καυστικό υγρό (σ.σ. βιτρ...

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Φάληρο η 34χρoνη γυναίκα, η οποία υπέστη επίθεση με καυστικό υγρό (σ.σ. βιτριόλι), το πρωί της Τετάρτης στην Καλλιθέα, έξω από την εργασία της.
Οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες προσέγγισαν την άτυχη 34χρονη στο ιδιωτικό θεραπευτήριο για να ακούσουν τα πρώτα λόγια της για την επίθεση. Όπως είναι φυσικό δεν πρόκειται για κατάθεση, καθώς ακόμα δεν είναι σε κατάσταση ώστε να μπορεί να καταθέσει στις αρχές. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 34χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι η επίθεση έγινε από γυναίκα που φορούσε σκούρα ρούχα και μάσκα στο πρόσωπο. Η γυναίκα περιέγραψε με λίγα λόγια πως έγινε η επίθεση. Όπως είπε, η δράστις την αιφνιδίασε, καθώς πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της, καθώς εκείνη πήγαινε προς το ασανσέρ με προορισμό τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρίας όπου εργάζεται.
Στην ερώτηση των αστυνομικών εάν γνώριζε τη δράστιδα, η απάντηση ήταν αρνητική. Η 34χρονη ανέφερε ότι της ήταν άγνωστη, ενώ στην ερώτηση εάν μπορεί να σκεφτεί κάποιον ή κάποια που θα μπορούσε να ήθελε να της κάνει κακό απάντησε ότι δεν μπορεί να σκεφτεί κάποιον ή κάποια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση