GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεοπτική σειρά απέκτησε animated φινάλε λόγω... κορονοϊού - ΦΩΤΟ

Η αγαπημένη σειρά “The Blacklist” γίνεται περισσότερο animated για το φινάλε της 7ης σεζόν της. Λόγω του κορονοϊού και του παγώματος ...

Η αγαπημένη σειρά “The Blacklist” γίνεται περισσότερο animated για το φινάλε της 7ης σεζόν της. Λόγω του κορονοϊού και του παγώματος των γυρισμάτων του θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Ρέιμοντ Ρέντιγκτον, οι παραγωγοί της σειράς αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία για να καταφέρουν να ολοκληρώσουν το τελευταίο επεισόδιο για φέτος. Το επεισόδιο θα προβληθεί στις 15 Μαΐου στο NBC.

Τα γυρίσματα σταμάτησαν κατά τη διάρκεια του 19ου επεισοδίου με τίτλο “The Kazanjian Brothers”. Έτσι αποφασίστηκε να σκεφτούν κάτι λίγο έξω από τα συνηθισμένα και να προσθέσουν animation γραφικά για να συμπληρώσουν τις σκηνές που είχαν ήδη γυριστεί. Ο James Spader, που υποδύεται τον Reddington και η Megan Boone, που ενσαρκώνει την Elizabeth Keen, ηχογράφησαν τους διαλόγους τους από την άνεση των σπιτιών τους λόγω του lockdown.

Οι τεχνικοί και γραφίστες ολοκλήρωσαν την δουλειά από μακριά. Μάλιστα, η σειρά πήρε το πράσινο φως και για την 8η σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση