GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ! AYTH EINAI η πιο δυνατή φωτογραφία της χρονιάς...

Λέμε την Αλήθεια   Δεν άντεξε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και ξέσπασε την ώρα που ο συνήγορος του Ροδίτη κατηγορούμενου πήρε το λόγ...



Δεν άντεξε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και ξέσπασε την ώρα που ο συνήγορος του Ροδίτη κατηγορούμενου πήρε το λόγο για να ζητήσει την αναγνώριση ελαφρυντικών για τον εντολέα του.
Ήταν η στιγμή που σε μια αποστροφή του λόγου του, και ενώ ζητούσε την αναγνώριση του ελαφρυντικού της μετεφηβικής ηλικίας, ο δικηγόρος ευχήθηκε να βρισκόταν στη ζωή η Ελένη.
«Δε γυρνάει πίσω το παιδί, ποιο ελαφρυντικό, 17 χρόνων ανεβάζουν κυβερνήσεις, το κοπρόσκυλο βίασε και σκότωσε το παιδί μου» ξέσπασε η μητέρα και αποχώρησε από την αίθουσα φωνάζοντας με τον ακροατήριο να τη χειροκροτεί.
«Ποτέ μην ξεχαστεί τι κάναν στην Ελένη καμία άλλη δολοφονημένη » φώναζαν μέλη οργανώσεων κ.ά. Την ίδια ώρα η μητέρα της Ελένης, υποβασταζόμενη από συγγενείς της, οδηγήθηκε στο χώρο του Εφετείου που έχει διαμορφωθεί σε ιατρείο γιατί ένιωσε αδιαθεσία.
Έξω από το δικαστήριο έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες άτομα τα οποία φωνάζουν συνθήματα υπέρ της μνήμης της αδικοχαμένης κοπέλας.
Πριν λίγο το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχους και τους δύο κατηγορούμενους.


Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση